Friday 30 January 2009

work in progress


Deze week was het rustig op m´n werk dus ik kon een paar dagen vrij nemen. DIe tijd heb ik goed besteed. Ik kon eindelijk eens doorwerken aan de Liberté cruiser.

De mal is eigenlijk niet geschikt om frames te bouwen met extreem ´luie´ geometrie. Maar met wat kleine aanpassingen is het net gelukt.

Het frame is in de mal gehecht en in de bankschroef afgesoldeerd. Dit was de eerste keer dat ik het zo gedaan heb, maar het resultaat is zeer goed. Ik denk dat dit voortaan zo gedaan gaat worden.

Saturday 24 January 2009

nieuw shirt


Er zijn updates gemaakt aan de webwinkel. Twee nieuwe hoodies. Eén zonder rits alleen in maat M en een hoodie met rits in elke maat beschikbaar.

Naast de hoodies is er ook shirt dat wellicht de framebouwers onder ons meer zal aanspreken.

Shopse......

Wednesday 14 January 2009

triple plate



Dit zit al een tijdje in de lucht. Maar nu is alles binnen en wordt er al druk gesoldeerd. De triple plate is in eerste instantie bedoeld voor een stads fiets. De kroon zou bij een mtb tegen de onderbuis komen. Daar is al wel een oplossing voor bedacht. Misschien gaat dat idee ook nog eens uitgevoerd worden.

Sunday 4 January 2009

update gallery

Met het aanbreken van het nieuwe jaar gaan we ook werken aan de nieuwe website. Allereerst is er een nieuwe gallery aangemaakt. Vanaf heden zijn er foto's te bekijken op Flickr.com onder 'le cadre bicycles'.
Deze locatie zal regelmatig aangevuld worden met nieuwe fotos van dingen die in de werkplaats gaande zijn.

http://www.flickr.com/photos/33984267@N05/